Byen ligger skjult af lyset

Byen ligger skjult af lyset Pdf

Byen ligger skjult af lyset

Author: ,

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711700564

Genre: Fiction

Page: 232

GET EBOOK

Book Summary: Mod slutningen af 2. verdenskrig: Luftalarmerne hyler. Borgerne i en større slesvigsk provinsby søger dækning nede i beskyttelsesrummet om natten, og så bliver der fortalt historier om slægternes gang i byens liv. For at fordrive tiden og dulme nerverne, men måske også for at gå til bekendelse, mens tid er... BYEN LIGGER SKJULT AF LYSET er femte del af Willy-August Linnemanns serie EUROPA-FORTÆLLINGER. Willy-August Linnemann (1914-1985) var dansk forfatter. Som sydslesviger skrev Willy-August Linnemann, der debuterede i 1939, om det sønderjyske grænseland som erfaringsrum og som politisk spørgsmål. I disse spørgsmål bevægede Linnemanns fortællinger og romaner sig tematisk i spændingsfeltet mellem det lokale og det fælleseuropæiske, som fik en stor plads i hans forfatterskab. I sit senværk kritiserede han velfærdssamfundets og industrialiseringens konsekvenser for individet. Willy-August Linnemann modtog De Gyldne Laurbær i 1959 for Døden må have en årsag. Serien "Europa-fortællinger" udkom i fem bind mellem 1958 og 1966 og samlinger af fortællinger fra lange nætter i sydslesvigske beskyttelsesrum under 2. verdenskrig. Serien er en slags sydslesvigsk pendant til Boccacios berømte DEKAMERON, hvor det er fortællingerne, der binder mennesker sammen og underholder i de svære tider.


Fortidens største gåder

Fortidens største gåder Pdf

Fortidens største gåder

Author: Alt Om Historie

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8726380684

Genre: History

Page: 41

DOWNLOAD

Book Summary: Dybt inde i den mellemamerikanske regnskov ligger tusinder af ruiner gemt under den tætte beplantning. De er spor efter mayacivilisationen, der i næsten fire årtusinder beboede vore dages Mexico. Her skabte driftige konger samfund med millioner af indbyggere. Her udviklede videnskabsmænd avancerede matematiske kalendere. Og her byggede en hær af slaver pyramider så store, at de overgik selv egypternes. Men med ét forsvandt mayaerne fra deres byer, og civilisationen sank hen i glemsel. Ingen ved hvorfor, og 500 år efter kulturens kollaps jagter arkæologer, skriftforskere og historikere stadig sandheden om mayaernes pludselige undergang. Gåden om det mellemamerikanske folk er blot én blandt mange, som forskerne endnu ikke har kunnet løse, for selvom moderne forskning hele tiden giver os ny viden, er fortiden stadig fuld af myter, mennesker og monumenter, som stiller flere spørgsmål, end de giver svar. Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.


Sandemoserien 12 - Spøgelsesborgen

Sandemoserien 12 - Spøgelsesborgen Pdf

Sandemoserien 12 - Spøgelsesborgen

Author: Margit Sandemo

Publisher: Jentas

ISBN: 8771071830

Genre: ,

Page: 296

DOWNLOAD

Book Summary: I "Spøgelsesborgen" møder vi Sharon. Sharon er vokset op som et børnehjemsbarn og hun var en af de børn, som ikke vidste, hvem sine forældre var. Sharons opvækst var sørgelig, og som om at dette ikke helt var nok, så blev Sharon i sit voksne liv beskyldt for et mord, som veninden havde begået. Hun blev deporteret til en canandisk ø og blev tvunget ud i arbejde. Herfra i "Spøgelsesborgen" sker der ting, som ingen havde set komme. Sharon møder Peter og Gordon, som hurtigt bliver de to mænd, der står for den største forandring af hendes liv.


Skovpigen Skærv

Skovpigen Skærv Pdf

Skovpigen Skærv

Author: Kim Leine

Publisher: Gyldendal A/S

ISBN: 8702193876

Genre: Juvenile Fiction

Page: N.A

DOWNLOAD

Book Summary: Dybt inde i skoven bor Skærv og hendes familie, forældrene Frejk og Godiva og broderen Nor. Her lever de som Skovfolk i pagt med naturen. Men da Skærvs familie bliver taget som slaver af fyrsten, må hun pludselig klare sig selv. Og hvordan overlever man helt alene i skoven, når man føler sig som den mest forladte pige i hele verden? Og hvad nu, hvis ikke alt er, som det ser ud til at være? En storslået og magisk fortælling på tværs af tid og sted om venskaber, overlevelse, livet og døden. Mesterlige Kim Leine har skrevet en helt særlig fortælling for børn. En fortælling, der fører læseren på en rejse igennem ukendt land og til den anden side af havet.


Drømmen om i morgen

Drømmen om i morgen Pdf

Drømmen om i morgen

Author: Erling Poulsen

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711478357

Genre: Fiction

Page: 220

DOWNLOAD

Book Summary: En ung kvinde flygter gennem sin katastroferamte hjemby for at komme i sikkerhed. På sin flugt gennem ruinerne ser hun en stakkels lille dreng, som står chokeret og forkommen mellem murbrokkerne. Hun får medlidenhed med ham og tager ham med sig på sin flugt uden at ane, at hun nu er i endnu større fare end i den by, hun flygter fra ... Erling Poulsen (1919-1995) var en dansk forfatter til populærlitteratur, der blandt andet – og i særdeleshed – blev udgivet som føljetoner i ugebladet. Poulsen var blandt andet med til at skrive de historier, der eftersigende var med til at styrke salget af Familie Journalen i 1960'erne og 1970'erne. Han skrev disse under flere forskellige pseudonymer, deriblandt Bodil Forsberg og Else-Marie Nohr.


Gamle og nye noveller (1)

Gamle og nye noveller (1) Pdf

Gamle og nye noveller (1)

Author: Steen Steensen Blicher

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711630876

Genre: Fiction

Page: 191

DOWNLOAD

Book Summary: Første bind af Steen Steensen Blichers "Gamle og nye noveller" indeholder digtet "Til Kongen", selvbiografien "Erindringer af Steen Steensen Blichers liv optegnede af ham selv" samt novellerne "Josepha", "Præsten i Thorning", "Kjeltringliv", Himmelbjerget", "Skibsjournal", "Eremitten ved Grenaae", "Jordbærret", "Bettefanden" og "Lella Zobra og Lella Hradudja". Steen Steensen Blichers "Gamle og nye noveller" blev udgivet første gang i 1846-47 i syv bind. Da novellerne udkom i tredje udgave i 1861-62, altså efter Blichers død, blev et ottende bind med 13 noveller, der ikke var blevet udvalgt i første omgang, tilføjet af P.L. Møller, der havde stået for udgivelsen af novellerne. Den danske præst, digter og forfatter Steen Steensen Blichers (1782-1848) værk er indbegrebet af den danske Guldalder. Kunstarterne litteratur, billedkunst og musik blomstrede, den romantiske bølge med sin dyrkelse af geniet, guddommeligheden og det oprindelige var over Europa og nye politiske styreformer afløste Enevælden. Blicher udgav sin første digtsamling DIGTE i 1814 og forblev yderst produktiv frem til sin død. Hans noveller og digte hører til kernerepertoiret i den danske litteratur.


Johan Ludvig Heibergs poetiske skrifter (bind 7)

Johan Ludvig Heibergs poetiske skrifter (bind 7) Pdf

Johan Ludvig Heibergs poetiske skrifter (bind 7)

Author: Johan Ludvig Heiberg

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711929782

Genre: Poetry

Page: 358

DOWNLOAD

Book Summary: "Poetiske skrifter" er en samling af Johan Ludvig Heibergs poetiske arbejder. Samlingen består af størstedelen af alle Johan Ludvig Heibergs publikationer - inklusive bearbejdninger af udenlandske stykker. Indhold: Don Juan Pottemager Walter Julespøg og Nytaarsløjer Alferne Fata Morgana Syvsoverdag Psyches Indvielse Tycho Brahes Spaadom Nina Elverhøj Dristig vovet er halvt vundet Prinsesse Isabella Valgerda Børnevaudeviller (Mit Farvel til de smaa ; Dyrehavsreisen ; De Syge) Kong Salomon og Jørgen Hattemager Den otte og tyvende Januar Aprilsnarrene Recensenten og Dyret Et Eventyr i Rosenborg Have De Uadskillelige Kjøge Huuskors De Danske i Paris Nei Supplicanten Ja Emilies Hjertebanken Grethe i Sorgenfri Ulla skal paa Bal Blandede Digte, 1 + 2 Gadeviser Noveller og Fortællinger Amors Liv og Levned Nye Digte (Gudstjeneste; En Sjæl efter Døden ; De Nygifte ; Protestantismen i Naturen) Nøddeknækkerne Oversættelser og Bearbeidelser (Fragment af Göthes Faust ; Brudstykker af Calderons Comedier (Af: Huus med tvende Døre vogtes ikke let ; Af: Damen og Ternen ; Af: Sanct Patricii Skærsild) ; Ser jer i Spejl ; Guldkorset) Forsøg i det tydske Sprog: (Fortunatus und fatalis ; Napoleons Tod) Tydske Smaadigte Aus den Novellen von Cervantes Franske Smaadigte Johan Ludvig Heiberg (1791-1860) var en dansk dramatiker, digter, kritiker og i en periode også chef for Det Kgl. Teater (1849-56). Johan Ludvig Heiberg var en markant skikkelse i datidens københavnske borgerskab og kulturelite. Han introducerede genren ‘vaudeville‘ i dansk teater, der sammenfletter skue- og syngespil. Han voksede op under privilegerede kår og havde derfor adgang til både uddannelse og mange af den romantiske periodes største kulturpersonligheder såsom Adam Oehlenschläger, familierne Rahbek og Bruun, Jens Baggesen, H.C. Ørsted og mange flere. Johan Ludvig Heiberg var i øvrigt en bærende kraft i introduktionen af den tyske filosof Hegel og hans værker i Danmark.


Nana

Nana Pdf

Nana

Author: Emile Zola

Publisher: Gyldendal A/S

ISBN: 8702238179

Genre: ,

Page: N.A

DOWNLOAD

Book Summary: Emile Zolas klassiske roman om den purunge prostituerede Nana, hendes opstigning og fald, der samtidig er et billede på datidens Frankrig.


Øen i Sydhavet

Øen i Sydhavet Pdf

Øen i Sydhavet

Author: Adam Oehlenschläger

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711505826

Genre: Fiction

Page: 1428

DOWNLOAD

Book Summary: Da moderen er død og faderen ruineret, modtager den unge Eberhard Julius i Leipzig et brev, hvori han anmodes om at indfinde sig i Amsterdam for derfra at indskibe sig til Ostindien. Eberhard begiver sig straks af sted og får undervejs følgeskab af arkitekten Lademann og komponisten og orgelbyggeren Litzberg. Det viser sig imidlertid, at målet i virkeligheden er en ukendt ø syd for St. Helena, hvor Eberhards grandonkel, Albert Julius, forliste for mange år siden og nu sidder som hersker over et talrigt afkom. Albert Julius fortæller nu sin historie, hvor blandt andet Gustav 2. Adolf af Sverige, en italiensk heks, Christian IV, den københavnske ankersmed Mads Hansen, et barnebarn af William Shakespeare, et indtørret lig af en spansk eventyrer og mange andre kendte og ukendte personer fra midten af 1600-tallet optræder. Værket er bearbejdet og tilrettet moderne retskrivning. Adam Oehlenschläger (1779-1850) introducerede romantikken i Danmark, fornyede det digteriske sprog og havde i sin levetid en enestående position som Danmarks digterkonge. Han blev endda, i domkirken i Lund i 1829 af sin svenske kollega Esaias Tegnér, laurbærkranset som Nordens digterkonge. Blandt hans mest berømte værker er Danmarks nationalsang Der er et yndigt land, Guldhornene, Aladdin, eller Den forunderlige Lampe og Sanct Hansaften-Spil.


Contemporary Nordic Literature and Spatiality

Contemporary Nordic Literature and Spatiality Pdf

Contemporary Nordic Literature and Spatiality

Author: Kristina Malmio,Kaisa Kurikka

Publisher: Springer Nature

ISBN: 3030233537

Genre: Electronic books

Page: 307

DOWNLOAD

Book Summary: This open access collection offers a detailed mapping of recent Nordic literature and its different genres (fiction, poetry, and childrens literature) through the perspective of spatiality. Concentrating on contemporary Nordic literature, the book presents a distinctive view on the spatial turn and widens the understanding of Nordic literature outside of canonized authors. Examining literatures by Danish, Norwegian, Swedish, and Finnish authors, the chapters investigate a recurrent theme of social criticism and analyze this criticism against the welfare state and power hierarchies in spatial terms. The chapters explore various narrative worlds and spacesfrom the urban to parks and forests, from textual spaces to spatial thematics, studying these spatial features in relation to the problems of late modernity.


Ralph's Party

Ralph's Party Pdf

Ralph's Party

Author: Lisa Jewell

Publisher: Penguin UK

ISBN: 0141916176

Genre: Fiction

Page: 368

DOWNLOAD

Book Summary: The smash-hit romantic comedy from the author of The Girls and Then She Was Gone Six people, one big house and the party that brings it all down . . . Ralph and Smith are flatmates and best mates. Nothing can come between them - until the gorgeous Jemima moves in. They're both falling for her, but which one of them does she want? Upstairs, Karl and Siobhan are happily unmarried and have been for fifteen years - until Cheri moves into the flat above, and fixes her sights on Karl. Why should a little problem like his girlfriend get in her way? Sooner or later this house is bound to implode. So when Ralph throws a party and invites the whole house, what could possibly go wrong? If you like Marian Keyes, Jane Fallon, and Sophie Kinsella, you'll love this. 'Addictively readable' The Times 'A joy . . . a fun summer read' Guardian


I stormvejr: Fortællinger

I stormvejr: Fortællinger Pdf

I stormvejr: Fortællinger

Author: Carit Etlar

Publisher: Lindhardt og Ringhof

ISBN: 8711748486

Genre: Fiction

Page: 241

DOWNLOAD

Book Summary: Novellerne i "I stormvejr" tager os med tilbage til en tid hvor de fattigste måtte kæmpe hårdt for det daglige brød og tag over hovedet. Vi hører om den unge kvinde, der dag ud og dag ind sidder i den bagende sol og former en lertøj, mens hendes uhyggeligt leende barn står bundet til en pæl, så det ikke kan lave andre ulykker end at falde på hovedet i sandet. Livet var som i stormvejr, uden tryghed og ro for ensomme menneskeskæbner. "I stormvejr" indeholder: Fam Våbensmedens dreng Keier Peters liv og sørgelige død Folkene fra Tell Kræ Lybækker Lørdag Søndag og mandag Carit Etlar er pseudonym for den danske forfatter Carl Brosbøll (1816-1900). Carit Etlar debuterede i 1839 med romanen "Smuglerens søn" og har sidenhen skrevet en lang række historiske romaner. Hans mest kendte roman, "Gjøngehøvdingen", blev lavet til en tv-serie i 1992.


School Spirits

School Spirits Pdf

School Spirits

Author: Rachel Hawkins

Publisher: Little, Brown Books for Young Readers

ISBN: 1423179080

Genre: Juvenile Fiction

Page: 304

DOWNLOAD

Book Summary: Fans of Rachel Hawkins' Hex Hall series will shriek with joy over this dark spin-off adventure full of humor, magic, and snark! Fifteen-year-old Izzy Brannick was trained to fight monsters. For centuries, her family has hunted magical creatures. But when Izzy's older sister vanishes without a trace while on a job, Izzy's mom decides they need to take a break. Izzy and her mom move to a new town, but they soon discover it's not as normal as it appears. A series of hauntings has been plaguing the local high school, and Izzy is determined to investigate. But assuming the guise of an average teenager is easier said than done. For a tough girl who's always been on her own, it's strange to suddenly make friends and maybe even have a crush. Can Izzy trust her new friends to help find the secret behind the hauntings before more people get hurt? Rachel Hawkins brings the same delightful wit and charm captured in her New York Times best-selling Hex Hall series. Get ready for more magic, mystery and romance!


Promise Me

Promise Me Pdf

Promise Me

Author: Harlan Coben

Publisher: Penguin

ISBN: 1101128607

Genre: Fiction

Page: 512

DOWNLOAD

Book Summary: The bestselling author and creator of the hit Netflix drama The Stranger reveals the deadly consequences that can be born of the best intentions. As the school year winds down, Myron Bolitar is determined to help keep his friends’ children safe from the dangers of drinking and driving. So he makes two neighborhood girls promise him that if they are ever in a bind but are afraid to call their parents, they must call him. Several nights later, the call comes at two a.m. The next day, a girl is missing and Myron is the last person who saw her. Racing to find her before she’s gone forever, Myron must outrun his own troubled past and decide once and for all who he is and what he will stand up for...


Knud Lavard

Knud Lavard Pdf

Knud Lavard

Author: Maria Helleberg

Publisher: Art People

ISBN: 8771086803

Genre: History

Page: 342

DOWNLOAD

Book Summary: Knud er syv år gammel, da hans forældre, kong Erik Egode og dronning Bodil, i 1103 dør under en pilgrimsrejse til Det Hellige Land. Knud opfostres hos stormanden Skjalm Hvide i Fjenneslev, og imens indtager hans farbror, Niels, tronen til stor fortrydelse for Knuds halvbror, Harald Kesja, der har styret riget i sin fars fravær. Det er langt fra ufarligt at være kongesøn, hvorfor Knud sendes til Sachsen, hvor han grundlægger et livslangt venskab med den senere tyske kejser, Lothar. Men Knud kaldes hjem til Danmark af kong Niels, der indsætter ham som grænsejarl i Slesvig. Han gifter sig med Ingeborg, der er fyrstedatter fra Rusland, og befæster sin position som rigets mand mod syd. Men selv om landet ånder ro under den bagstræberiske kong Niels, lurer intrigerne og magtkampene i hvert hjørne af de nedslidte kongsgårde. Knuds to halvbrødre, Harald Kesja og dennes lillebror, Erik Emune, er lige så uberegnelige som kong Niels’ efterhånden voksne søn, Magnus Stærke. Knuds kone, Ingeborg, har som den eneste gennemskuet, hvor faren kommer fra, men hendes mand lytter ikke til hende, og det ender med at kaste det danske rige ud i en over 20 år lang borgerkrig. KNUD LAVARD er historien om kongesønnen, der var sin tids mest oplagte og kvalificerede kongsemne, men skulle ende med at finde sin plads i danmarkshistorien som far til den søn, han aldrig fik at se: Valdemar den Store.


Garman and Worse

Garman and Worse Pdf

Garman and Worse

Author: Alexander Kielland

Publisher: Prabhat Prakashan

ISBN:

Genre: Fiction

Page: N.A

DOWNLOAD

Book Summary: Nothing is so boundless as the sea, nothing so patient. On its broad back it bears, like a good-natured elephant, the tiny mannikins which tread the earth; and in its vast cool depths it has place for all mortal woes. It is not true that the sea is faithless, for it has never promised anything; without claim, without obligation, free, pure, and genuine beats the mighty heart, the last sound one in an ailing world. And while the mannikins strain their eyes over it, the sea sings its old song. Many understand it scarce at all, but never two understand it in the same manner, for the sea has a distinct word for each one that sets himself face to face with it


Nyx in the House of Night

Nyx in the House of Night Pdf

Nyx in the House of Night

Author: ,

Publisher: BenBella Books, Inc.

ISBN: 193561892X

Genre: Juvenile Nonfiction

Page: 200

DOWNLOAD

Book Summary: The House of Night is no ordinary school—and not just because it's for vampyres. It's a place where magic, religion, folklore, and mythology from multiple traditions merry meet and meld to create something incredible and new. In Nyx in the House of Night—a 2-color illustrated companion to the House of Night series—some of your favorite YA authors, plus a few experts, help you navigate the influences behind the House of Night series in a guide that would get even Damien's seal of approval. Travel with P.C. Cast as she gets her first tattoo in Ireland, climbs the ruins of Sgiach's castle, and discovers the lore that led to the Isle of Skye vampyres. Read Kristin Cast's defense of women in history and mythology who, like Zoey, have made a practice of juggling multiple men. Sit in on a vampyre lecture by Bryan Lankford, the real-life basis for House of Night instructor Dragon Lankford, on the parallels between Wiccan and vampyre circle rituals. Tour Tulsa's House of Night landmarks with local Amy H. Sturgis. Plus: •Karen Mahoney on Nyx and other goddesses of the night •John Edgar Browning on vampires in folklore, fiction, and reality •Jana Oliver on tattoos and other Marks •Ellen Steiber on feline familiars •Yasmine Galenorn on priestesses and goddess worship •Jordon Dane on Zoey's Cherokee heritage •Jeri Smith-Ready on the Raven Mockers and Kalona's less than heavenly inspiration •Christine Zika on the connection between Nyx and the Virgin Mary •Triniy Faegen on the Greek version of the Otherworld Nyx in the House of Night also includes an appendix of character names that reveals the myth behind Zoey's last name, which House of Night cats have ties to Camelot, Egypt, and Middle-earth, and more!


The Girl without Skin

The Girl without Skin Pdf

The Girl without Skin

Author: Mads Peder Nordbo

Publisher: Text Publishing

ISBN: 1925626806

Genre: Fiction

Page: 352

DOWNLOAD

Book Summary: They were near the edge of the glacier. The sea beneath the helicopter was dense with pack ice. In front of them, the endless whiteness stretched as far as the light could reach. It hurt his eyes. Millions of white crystals. Except in one place. One spot. Right where the mummified Norseman had been found and Aqqalu had kept watch. There, the ice was glossy red. When a mummified Viking corpse is discovered in a crevasse out on the edge of an ice sheet, journalist Matthew Cave is sent to cover the story. The next day the mummy is gone, and the body of the policeman who was keeping watch is found naked and flayed—exactly like the victims in a gruesome series of murders that terrified the remote town of Nuuk in the 1970s. As Matt investigates, he is shocked by the deprivation and brutal violence the locals take for granted. Unable to trust the police, he begins to suspect a cover-up. It’s only when he meets a young Inuit woman, Tupaarnaq, convicted of killing her parents and two small sisters, that Matt starts to realise how deep this story goes—and how much danger he is in. Mads Peder Nordbo is a Danish-born author who has lived in Nuuk in Greenland for many years. He holds degrees in literature, communications and philosophy from the University of Southern Denmark and the University of Stockholm. He works in communications at the town hall in Nuuk, where he writes for the mayor of the municipality. Mads is the author of three novels, and The Girl without Skin is his crime debut. Rights have been sold in seventeen territories. Charlotte Barslund is a Scandinavian translator. She has translated novels by Peter Adolphsen, Mikkel Birkegaard, Thomas Enger, Karin Fossum, Steffen Jacobsen, Carsten Jensen and Per Petterson, as well as a wide range of classic and contemporary plays. She lives in the UK. ‘The Girl Without Skin has everything the heart of a true crime novel could desire. Murder, eeriness, shivers, superstition, terrible secrets – but at the same time you can feel the author's affection for Greenland.’ Krimifan ‘The Girl Without Skin has is large parts a classical crime combined with a thriller’s intensity—but just as much social criticism.’ VG Norway ‘This intricate crime novel mixes a grisly plot with interesting insights into Greenland’s history and culture.’ Canberra Weekly ‘This intricate crime novel is incredibly thrilling, and offers some genuine surprises.’ Finals Krimiside ‘The plot is gruesome, believable and incredibly tense.’ Bogfidusen ‘Mads Peder Nordbo has written a macabre but engrossing Arctic crime novel about incest and corruption.’ Jyllands-Posten ‘Lucky Nordbo has given his main character a troubled past, which makes it plausible that he would fling himself fearlessly into investigating the older killings that breath new life—and death—into a corrupt political present.’ Børsen ‘Mads Peder Nordbo writes with great insight into the environment of Greenland, in which the nearly unbearable events play out.’ Jysk Fynske Medier


Fade Away

Fade Away Pdf

Fade Away

Author: Harlan Coben

Publisher: Delacorte Press

ISBN: 0440338433

Genre: Fiction

Page: 336

DOWNLOAD

Book Summary: WINNER OF THE EDGAR AWARD • “What sets Harlan Coben above the crowd are wit and . . . an entertaining plot.”—Los Angeles Times Book Review In novels that crackle with wit and suspense, Harlan Coben has created one of the most fascinating heroes in suspense fiction: the wisecracking, tenderhearted sports agent Myron Bolitar. In this gripping third novel in the acclaimed series, Myron must confront a past that is dead and buried—and more dangerous than ever before. The home is top-notch New Jersey suburban. The living room is Martha Stewart. The basement is Legos—and blood. The signs of a violent struggle. For Myron Bolitar, the disappearance of a man he once competed against is bringing back memories—of the sport he and Greg Downing had both played and the woman they both loved. Now, among the stars, the wannabes, the gamblers, and the groupies, Myron is embarking upon the strange ride of a sports hero gone wrong that just may lead to certain death. Namely, his own. Praise for Fade Away “Brilliant . . . perfect for fans of Sue Grafton, Robert B. Parker, and everyone else.”—Nancy Pickard, author of The Scent of Rain and Lightning “Fast action, snappy dialogue . . . [an] enjoyable read.”—The Toronto Star “Great fun.”—Houston Chronicle


The Shamer’s Daughter

The Shamer’s Daughter Pdf

The Shamer’s Daughter

Author: Lene Kaaberbol

Publisher: Pushkin Children\'s Books

ISBN: 1782692266

Genre: Juvenile Fiction

Page: 240

DOWNLOAD

Book Summary: The first step into the thrilling middlegrade fantasy world of The Shamer Chronicles Dina has unwillingly inherited her mother's gift: the ability to elicit shamed confessions simply by looking into someone's eyes. To Dina, however, these powers are not a gift but a curse. Surrounded by fear and hostility, she longs for simple friendship. But when her mother is called to Dunark Castle to uncover the truth about a bloody triple murder, Dina must come to terms with her power - or let her mother fall prey to the vicious and revolting dragons of Dunark.